Project

General

Profile

Filter by assignee only showing "any"

Added by Stefan Pokorny 23 days ago

Hello @all,

I really like the scrum plugin despite some minor bugs (like drag and drop not working sometimes, etc.).

But I would be glad if someone could help me fixing this bug in my installation:
In every sprint, the "Filter by assignee" only shows "any". Can someone help me figuring out, why this happens?

Thank you very much,

Stefan


Replies (5)

RE: Filter by assignee only showing "any" - Added by Emilio González Montaña 23 days ago

Hi Stefan,

Maybe you missed to define members in project settings.

Kind regards.

RE: Filter by assignee only showing "any" - Added by Stefan Pokorny 22 days ago

Hi Emilio,

the project has a lot of members and I can assign the PBIs and the subtasks to them. If there is no special place where I need to add the members to the scrum plugin, I can't see anything wrong here.

Maybe you have some other ideas?

Thx,

Stefan

RE: Filter by assignee only showing "any" - Added by Emilio González Montaña 22 days ago

Hi, is there anything strange in the server logs? Is the Sprint defined in the same project than the project members (shared Sprints)?

RE: Filter by assignee only showing "any" - Added by Stefan Pokorny 22 days ago

I cannot see anything strange in the logs. I have one project with shared sprints, which is a root project with no parents. I now took another project (root as well), set it to not shared and I only see "any" in the filter, too.

    (1-5/5)